https://dviraciudalys.lt/en/katalogas/aksesuarai/skydeliai/universalus-skydeliai/skydelis-galinis?id=9619
1

Skydelis galinis SKS Mudrocker

Kaina: 32.00€



Kiekis
- +

Prekė pristatoma per 2 -3 darbo dienas

Konsultacija +370-630-05025, +370-652-08302

PREKĖS INFORMACIJA

    Prekės Nr.
    3321
    Prekinis ženklas
    SKS
    Modelis
    Mudrocker
    UNI
    11670
    Produkto informacija

    Galinis purvasaugis kalnų dviračiams
    SKS Mudrocker - geriausias sprendimas visais atvejais. SKS matinis- blizgus purvasaugis pagamintas iš stiklo pluoštu sustiprinto plastiko, prisitvirtina prie galinio rato taip, kad  dviračio ratas ir rėmas sudarytų harmoningą visumą. Labai ilgas purvasaugis puikiai apsaugo nuo purvo vandens purslų. Dar vienas privalumas: MUDROCKER purvasaugis tinka dviračiams su pilna amortizacija ir kalnų dviračiams su Vario balno stovu. Jis tvirtinamas ant galinio rėmo vamzdžių naudojant gumuotus kabliukus ir kilpas. Minkštas vidinė dalis ptvirtinimo laikikliuose apsaugo rėmą, gali būti pasukama ir naudojama dviejose skirtingose aukščio reguliavimo padėtyse. Taip galima puikiai reguliuoti atstumą iki padangos.

    Purvasaugis,  kuris idealiai integruojasi ant galinio rato
    Kitą apsaugos tipą suteikia ilgintuvas, kurį pasirinktinai galima įstatyti ir nustumti link sėdynės strypo. Jis gali būti specialiai pritaikytas naudojant žirkles ir užtikrina apsaugą nuo nešvarumų apatinio laikiklio srityje ir ant pavarų perjungiklio. Be to, papildomas prailginimas dar labiau apsaugo nuo vandens purslų. Jei reikia, jį galima lengvai pritvirtinti prie apatinio galinio purvasargio galo. Komplekte yra kabliukų ir kilpų tvirtinimo detalės ir rėmo apsauginė plėvelė.

    Dar vieną apsaugą suteikia prailginimas, kuris pasirinktinai galima įstatyti ir nustumti link sėdynės vamzdžio. Jis gali būti specialiai pritaikytas naudojant žirkles ir užtikrina apsaugą nuo purvo apatinio laikiklio srityje ir ant pavarų perjungiklio. . Be to, papildomas prailginimas dar labiau apsaugo nuo vandens purslų. Jei reikia, jį galima lengvai pritvirtinti prie apatinio purvasargio galo. Komplekte yra kabliukų ir kilpų tvirtinimo detalės ir rėmo apsauginė plėvelė. Pagaminta Vokietijoje.

    Medžiaga: plastikas
    Spalva: juoda
    Svoris: 283 + 35 g
    Tinka rato dydžiui: 27,5" (650b)", 28", 29 "
    Tinka padangos dydžiui: 
    2.2"-3.0" / 59-76 mm
    Galinio purvasaugio ilgis: 840 mm